Programul Școala de Vară din cadrul proiectului ȘANSA T


Programul-Scoala-de-vara-Tecuci-2019

Programul  Școala de Vară din cadrul proiectului finanțat din fonduri europene  ȘANSA T

 

 Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programului Operațional Capital Uman 2016 – 2020

Cod proiect: 103078

  În cadrul Programului Școala de Vară sunt planificate  activități de remediere comportamentală  și aptitudinală, orientare în carieră, activități de socializare, activități de educație plastică, jocuri distractive cu scop educativ indirect.

Activitățile sunt destinate elevilor din ciclul gimnazial și liceal care, la promovarea examenelor de capacitate sau bacalaureat,  sunt puși în situația  luării unor decizii privitoare la parcursul educațional sau profesional ulterior.  

  Grupul Țintă selectat pentru acest program  va beneficia de participarea la o tabără în cadrul  căreia activitățile  educative se vor combina  cu cele recreative.

Tabăra organizată anul acesta se va desfășura în perioada 30 august – 5 septembrie în localitatea Predeal, jud. Prahova.

  Invităm părinții copiilor selectați în Grupul Țintă să participe miercuri, 28 august 2019, ora 16.30, la Școala Gimnazială „Nicolae Bălcescu”, la o întâlnire cu echipa de proiect și cadrele didactice însoțitoare, pentru a pune la punct detaliile organizatorice.

Echipa de proiect  ȘANSA T


Total Page Visits: 137 - Today Page Visits: 3

Comentariile sunt închise.