Întreruperea alimentării cu apă în municipiul Tecuci vineri-sâmbătă


Intrerupere-furnizare-apa-potabila-in-Municipiului-Tecuci

Întreruperea alimentării cu apă în municipiul Tecuci vineri, 12 octombrie ora 22.00 – sâmbătă, 13 octombrie ora 07.00

 

  În cadrul lucrărilor de investiții executate de Societatea APĂ CANAL S.A. Galați în municipiul  Tecuci, lucrări ce fac parte din „Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă și Apă Uzată în Județul Galați, în perioada 2014-2020”, respectiv Contractul de lucrări GL-CL-07 Alimentare cu apă și canalizare în Aglomerarea Tecuci, județul Galați, în perioada 12-13 octombrie 2018, S.C. Rotary Construcții S.R.L. va executa lucrări de montare  a unui cămin de vane pentru cuplarea rețelei de apă potabilă în str. Libertăți colț cu strada Griviței.

Executarea lucrării reprezintă o prioritate având în vedere necesitatea asigurării condițiilor tehnice pentru finalizarea proiectului de investiții derulat de Primăria  municipiului Tecuci „Reabilitare strada Libertății”.

În urma solicitării Primăriei municipiului Tecuci, care derulează proiectul de investiții „Modernizare  str. Ștefan cel Mare”, în același interval orar, personalul Departamentului Apă Canal Tecuci va proceda la mutarea unor hidranți de incendiu pe str. Ștefan cel Mare.

Complexitatea lucrărilor, ce urmează a fi executate, impune oprirea apei în întreg municipiul Tecuci.  

Pentru a diminua cât mai mult disconfortul creat consumatorilor, s-a stabilit ca intervalul de întrerupere a alimentării cu  apă potabilă pentru realizarea ambelor lucrări să fie:

 vineri, 12 octombrie ora 22.00  –  sâmbătă, 13 octombrie ora 07.00.

Cerem scuze consumatorilor și îi asigurăm că echipele de lucru vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm consumatorii afectați să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic, necesară în intervalul  întreruperii furnizării apei.

Mulțumim pentru înțelegere!

Societatea APĂ CANAL Galați


Comentariile sunt închise.