În perioada 09-16.08.2018 se organizează Iarmarocul Moldovenesc


Iarmarocul-Moldovenesc-Tecuci-2018

Vă invităm la Iarmaroc!

În perioada 09.08.2018-16.08.2018 Societatea Piețe Prest TEC S.R.L. organizează pe amplasamentul cu destinația Obor din municipiul Tecuci, Str. Cuza Vodă nr. 104A,  tradiționalul Iarmaroc Moldovenesc.

Târgul anual de tradiție ce reunește în preajma sărbătorii religioase de „Sfânta Maria” comercianți din toate colturile țării oferă spre vânzare mărfuri alimentare și nealimentare dar și posibilități de agrement pentru locuitorii din orașul Tecuci și din localitățile învecinate.

Pentru o cât mai bună desfășurare a circulației în zonă, la solicitarea UAT municipiul Tecuci s-a primit aviz favorabil din partea Biroului rutier al Poliției municipiului Tecuci pentru restricționare temporară a traficului rutier  de pe strada Cuza-Vodă ( segmentul str. Plugului-str. Petru Rareș) și str. Petru Rareș, după cum urmează:

  • Pe sensul de mers al str. Cuza-Vodă, Centru-Matca, se vor crea două benzi de circulație, una de preselecție pentru direcția „înainte” și una de preselecție pentru direcția „la stânga
  • Pentru sensul de mers Matca-Centru, se va realiza o amenajare rutieră prin care conducătorii de autovehicule vor fi direcționați către str. Petru Rareș.
  • La intersecția str. Plugului cu str. Petru Rareș se vor monta indicatoare „Oprire” pe str. Plugului și de interzicere a virajului la stânga respectiv dreapta.
  • Petru Rareș va fi stradă cu regim prioritar, marcată corespunzător.
  • Pe str. Cuza-Vodă, pe partea stângă a sensului de mers Centru-Matca, înainte de trecerea de pietoni S.C. Raly Com, se va monta un indicator „Oprire interzisă

Nerespectarea condițiilor de mai sus constituie contravenție și se sancționează, conform art.105 din OUG 195/200, cu amendă, aplicabilă persoanelor juridice, fără beneficiul de achitare a jumătate din minim în  48 de ore.

Serviciul Comunicare – Registratură
    Primăria municipiului Tecuci


Comentariile sunt închise.