Festivalul Internațional de Muzică Ușoară „STEA printre Stele” BACĂU


           Micii interpreţi de muzică uşoară din Tecuci au trăit două zile magnifice de show la Teatrul Municipal Bacovia, din municipiul Bacău, acolo unde la sfârșitul lunii septembrie s-a desfășurat cea de-a VI-a ediție a Festivalului Internațional de Muzică Ușoară „Stea printre Stele”.

Spectacolul a fost organizat de „Centrul Daniel”, cu sprijinul Primăriei Municipiului Bacău, iar evenimentul a fost integrat în proiectul „Bacău-Capitala Tineretului din România”.

          În concursul festivalului s-au înscris 110 participanți din toate colțurile țării, dar și din Bulgaria, cărora li s-a alăturat o concurentă cu dublă cetățenie, româna și italiană. Festivalul-concurs a cuprins nouă categorii de vârstă: 5-6 ani, 7 ani, 8 ani, 9 ani, 10 ani, 11 ani, 12-13 ani, 14-16 ani, 17 ani + și categoria grupuri.

         La un concurs cu o asemenea participare prestația a fost excepțională, reușind de multe ori să ridice sala în picioare și punând în dificultate însăşi juriul festivalului. Atât publicul cât şi critica de specialitate au apreciat că ediția 2017 a festivalului „Stea printre Stele” a fost cea mai intensă şi încărcată de emoții fiind, în acelaşi timp, și cea mai reușită. Acest fapt a fost remarcat și de o bună parte din membrii juriului, alcătuit din personalități cunoscute la nivel național, care au  avut în postura de președinte pe cunoscutul compozitor Mihai Alexandru.

         Ceilalţi membri ai juriului au fost : Nico – interpretă de muzică ușoară, Aurelian Temișan – interpret de muzică ușoară, Dragoș Udilă UDY – semifinalist X Factor 2012, George Vanvu – realizator emisiuni Radio Iași, Bogdan Dragomir – realizator emisiuni Radio România Regional, Claudiu Bulete – compozitor CB Media (compozitorul imnului festivalului) și Marcel Iorga – compozitor.

        Elevii Casei de Cultură din Tecuci s-au bucurat de aprecierile publicului, dar mai ales ale juriului, reuşind să obţină câteva din cele mai importante premii ale festivalului.

Iată și premianții:

-SĂRBAN  DARIA – EMANUELA      PREMIUL  I

-ZAHARIA  ALEXANDRA – NICOLETA   PREMIUL  II

-ALEXE  RALUCA – ELENA           PREMIUL  II

-DĂNCEANU ROXANA – GEORGIANA   PREMIUL  III

-PANAITIU  GEORGIANA – ANDREA   MENTIUNEA I

-DARIE  ANDREEA – CECILIA         MENTIUNEA I

FELICITĂRI COPII !

Profesor coordonator: Vișan Claudiu Daniel

Festivalul „STEA printre Stele” BACĂU 2017


Comentariile sunt închise.