Artiștii amatori ai Casei de Cultură sărbătoriți și premiați pentru rezultate


Gala-Laureaților

Miercuri, 20 septembrie 2018, Sala Studio a Casei de Cultură Tecuci a răsunat de râsete, muzică și voie bună la Gala Laureaților organizată de conducerea instituției, cu sprijinul administrației locale.

La eveniment au fost prezenți membri ai Comisiei de cultură a Consiliului local, d-na Gina Dumitriu și dl. Gheorghe Militici dar și primarul municipiului Tecuci Cătălin Constantin Hurdubae. Domnul primar a adresat salutul și aprecierile administrației pentru pasiunea și eforturile depuse laolaltă de  copii și profesori și a ținut să sublinieze că  Primăria și Consiliul local vor fi, în continuare,  alături de cultura tecuceană.

Membrii claselor de canto, coordonate de profesorii Mircea Călianu și  Claudiu Vișan, precum și cei ai grupului folcloric Altița, îndrumați de prof. Nicoleta Cucoaneș, au avut parte, astfel, de recunoașterea meritelor pentru nenumăratele premii și trofee obținute în ultimul an. S-au decernat diplome, s-au oferit flori, premii în bani dar și un tort special pregătit pentru cei sărbătoriți.

Exuberanța și bucuria copiilor a electrizat întreaga sală care a aplaudat îndelung, în semn de apreciere pentru efortul unor copii talentați, ajutați de profesori dedicați dar și de părinți și bunici cu inimile pline de iubire și mândrie.

Felicitări și mult succes, și în continuare, copiilor  și profesorilor îndrumători!

Serviciul Comunicare – Registratură
Primăria municipiului Tecuci

Gala Laureaților Casa de Cultura Tecuci 2018 Gala Laureaților Casa de Cultura Tecuci sept 2018 Gala Laureaților- Casa de Cultura Tecuci 2018 Gala Laureaților Casa Cultura Tecuci 2018 Gala Laureaților la Casa de Cultura Tecuci 2018


Total Page Visits: 103 - Today Page Visits: 4

Comentariile sunt închise.